dissabte, 14 de maig de 2011

Com infusionar l'estèvia/como infusionar la estèvia?

Primer de tot tenim d’aconseguir l'estèvia en la seva forma seca, es a dir a partir de les fulles de la planta dessecada.

Un cop la tenim així posem aigua mineral a bullir (més o menys 200cl per persona). Al moment que l'aigua arrenca el bull hi afegim l'estèvia (una culleradeta de postra per persona, depenent de si us agrada més o menys dolç).

I deixem infusionar durant 5-8 minuts, tot seguit tenim de colar-la amb una estamenya o colador fi.La podem prendre de forma calenta o deixar que es refredi. També resulta molt fàcil i còmode de beure si fem la infusió, la colem i la guardem amb algun recipient dins de la nevera. I un cop esta ben freda fa passar molt la set. 


El primer paso para poder hacer una infusión de estèvia es tener las hojas de la planta bien desecadas.

Ahora ponemos un cazo (con unos 200cl de agua mineral por persona) a hervir. Cuando empiece a hervir retiramos el cazo del fuego i le añadimos una cucharadita de postre por persona de estèvia seca.Lo dejamos infusionar por un tiempo entre 5-8 minutos. Lo pasamos por un colador fino y ya está listo para tomar.


También se puede hacer la infusión y guardarla en la nevera para tomarla fría, ya que además calma mucho la sed. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada